Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toyota Yaris: Παλιό vs Καινούργιο [video]

Διαβάστηκε από 7994 αναγνώστες - 21/10/2019

Ποιες είναι οι διαφορές του νέου Toyota Yaris με τον προκάτοχο του? Αξιζε η αναμονή όλο αυτό το διάστημα, για το 4ης γενιάς Yaris και πόσο άλλαξε στην πάροδο του χρόνου το σχεδιαστικό του προφίλ?

Λίγες μέρες πριν η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota παρουσίασε και επίσημα το νέο Toyota Yaris, με το ολόφρεσκο μοντέλο της, να προκαλεί ενθουσιασμό στο κοινό. Η αναμονή άλλωστε ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη και η Toyota φρόντισε να την εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο. Ποιες όμως οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές με το προγενέστερο μοντέλο?

3κύλιδρος χαρακτήρας
Το ολόφρεσκο Toyota Yaris είναι βασισμένο στην πλατφόρμα GA-B και είναι εφοδιασμένο με κινητήρες τριών κυλίνδρων και hybrid τεχνολογία τέταρτης γενιάς. Tο υβριδικό σύστημα «Hybrid Dynamic Force», προσφέρει 15% αύξηση της συνδυαστικής ισχύος, 40% καλύτερη θερμική απόδοση και 20% βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου. Μέσω της GA-B το νέο Toyota Yaris είναι ιδιαιτέρως πιο άκαμπτο με σαφή βελτίωση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου στον δρόμο. Το κέντρο βάρους του μοντέλου είναι ακόμα πιο χαμηλά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, όπως και οι νέες αναρτήσεις, που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην ποιότητα κύλισης. Βελτιωμένη είναι και η αίσθηση των επιβατών στο αυτοκίνητο, αφού ναι μεν, είναι πιο κοντό σε μήκος, αλλά είναι πιο μακρύ αλλά και πιο πλατύ, το νέο μοντέλο.
 
Μέσα-Έξω
Εμφανισιακά το νέο Toyota Yaris, δεν έχει ομοιότητες με τον προκάτοχο του. Το νέο Toyota Yaris, είναι γεμάτο καμπύλες που προσφέρουν μια επιθετική αύρα στο Ιαπωνικό μικρό, ενώ ο το παλιό, πατούσε περισσότερο στην minimal αισθητική. Αλλωστε δεν μιλάμε για κάποιο facelift μοντέλο, αλλά για μια ολοκαίνουργια προσθήκη στην φαρέτρα της Toyota. Ούτε εσωτερικά βρίσκεις κάποια ομοιότητα με το παλιό μοντέλο, αφού ο σχεδιασμός του ταμπλό είναι πιο μοντέρνος, και με αρκετό μαλακό πλαστικό, ενώ είναι εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της Toyota.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις